Bedste session – #rpgaday 2

I dag skriver vi 2. august, og det er altså anden dag i #rpgaday måneden – måneden hvor nørder verden over, fortæller om deres holdning til et specifikt emne. I går var det terninger, vi snakkede om – men i dag vender vi blikket til et noget mere selvfedt emne…

Best game session, since August 2015

Jeg spiller meget rollespil – jeg har fem faste kampagner, jeg hygger med for tiden – så der er godt med sessioner at tage af. Jeg tror den bedste session kommer fra min 4-5 årige Vampire-kampagne, hvor vi (i spillet og i virkeligheden) alle bor i København.

Vores gruppe har været tvunget ud på jagt efter en teknokrat, der havde set sig sur på os. Noget med, at vi havde dræbt hans fysiske krop, og han nu boede inde i en computer. Den slags bliver dødelige troldmænd åbenbart fornærmede over.

Det har i sig selv givet nogle fantastiske sessioner; min favorit er den storyline, hvor vi finder en spøgelses ø udenfor Italien, og ender med at starte en krig mellem de italienske vampyrer (Giovanni-klanen) og trylle-vampyrene (Tremere), ved at overtale en bunke tremeres til at bruge atomvåben på øen. Nåh ja, og så fik vi måske også dræbt tusindvis af udskyldige folk; stråling og tsunamier er en dårlig blanding for mennesker.

whampre

Men den bedste session må være den, efter at vores eksil endelig blev brudt og vi kunne komme hjem. Efter at have brugt 3-4 år af vores (out-of-game) liv på at bygge en sammenhængende verden  sammen, med NPCer vi har forhold til (på godt og ondt), var det noget af et slag i maven, pludselig at skulle væk fra hele den trygge verden. Det slag i maven var dog det hele værd, da vi endelig kom hjem igen – hjem til en by, hvor næsten alting var det samme. Hjem i sikkerhed igen (yeah, right!).

Jeg vender frygteligt tilbage i morgen, hvor vi skal snakke om vores yndlings karakter-øjeblik. I mellemtiden: Hvad er den bedste session, du har haft?

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

2 kommentarer til “Bedste session – #rpgaday 2”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s