Bedste øjeblik – #rpgaday 3

I dag skal vi snakke om det bedste karakterøjeblik, vi har haft. Det er rigtigt, det er tredje dag i #rpgaday (thi det er tredje dag i august), og som sædvanlig har vi et emne, som hele verdens nørder blogger, tweeter og youtuber omkring.

Character moment you are proudest of

Suk. Jeg synes allerede, at vi i går, da vi snakkede om bedste session siden august 2015, havde et lidt tyndt spørgsmål…og vi fortsætter altså stilen i dag. Men ok, når man hopper med på sådan en “challenge” må man tage det sure med det søde.

Lad os starte med formuleringen – “stolt af”? Jeg må indrømme, jeg kan ikke huske et øjeblik, hvor jeg har lavet noget i et rollespil, hvor jeg har tænkt: “Peter – det der er fandeme rollespil, du kan være stolt af. Godt arbejde, knægt.” (Ja, jeg kalder åbenbart mig selv “knægt” i min indre monolog.)

Jeg laver tit “seje” ting; det er ligesom en del af rollespil, synes jeg…det øjeblik hvor min Wookie kaster sig ud af bagenden sit fragtskib, lander på forruden af en X-Wing og skyder gennem den med sin bowcaster – det er det øjeblik, hvor man godt lige kan bruge en high-five.

Hvis jeg skal prøve at finde et øjeblik, hvor det hele bare gik op i en højere enhed, må være fra Fastaval 2013, hvor jeg spillede Vélo af Jonas Sanberg Jensen og Thor Fejerskov Jensen.

vélo

Scenariet er en bromance (altså, den handler om platonisk venskab) sat i en cykelløbs-setting. I sidste løb viser det sig, at min bedste ven/rival har valgt at forråde både mig og vores hold. Vi har brudt ud fra feltet, og har kæmpet os næsten hele vejen op til målet – og så sker tragedien. Vi styrter.

Min karakter ser fra målet, over på sin bedste ven, tilbage på målet…og samler sin bedste ven op fra vejen, og sammen løber de mod målstregen i et desperat forsøg på at komme først over stregen. Da de er under en meter fra bliver de overhalet af feltet, der brager omkring dem, og ingen af dem får en plads på podiet – men de vil altid have deres venskab. Det var sgu en smuk scene, der kunne have udspillet sig på SÅ fantastisk mange måder.

Kig forbi igen i morgen (samme bat-kanal, samme bat-tid) hvor vi skal kigge på den mest imponerende ting, jeg har set en andens karakter gøre. I mellemtiden kan du jo passende lege med her – hvad er din karakteres bedste øjeblik?

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

One thought on “Bedste øjeblik – #rpgaday 3”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s