Fame til de andre – #rpgaday 4

Så skriver vi fjerde august, og derfor er jeg igen tilbage med endnu en post om rollespil. Efter to dage med halvdårlige spørgsmål – er det så i dag, vi får et, der er supergodt? Ja, efter i går, der nærmest bare handlede om at skamrose sig selv, handler dagens spørgsmål om at rose andre, og det er altså dejligt. Vi skal nemlig snakke om…

Most impressive thing, another’s character did

Jeg er så heldig, så jeg er omringet af mange dygtige rollespillere. Oprindeligt havde jeg skrevet en længere tekst om en oplevelse fra Fastaval 2014 under nano-scenarie-samlingen I den dybe mørke mærkelige skov, men det gik op for mig, at det var rollespilleren, og ikke karakteren, jeg var imponeret over. Men alligevel, shout-out til Kat, som der kan rollespille skrækslagen på en måde, der hev mig 100% ind i rollespillet.

ott1_t

Så lad os i stedet kigge på karakterer. I min torsdags-gruppe er vi fire spillere, og vi har Morten som spilleder. Der går ikke en spilgang, hvor jeg ikke mindst én gang er imponeret over en løsning på et problem, fra en af mine medspilleres karakterer. Vi snakker os gennem kamp-encounters, vi løser puslespil med evner, som spilleder (eller scenarieteksten) ikke har tænkt over kunne bruges her, og vi er gode til at grine med (og til tider af) hinandens karakterer (både som os selv, og som vores karakterer). Det, at at andre spilleres karakterer mestrer at tænke ud af boksen, har givet mig de situationer.

Det var ikke en konkret situation, men en generel ros til en gruppe, der uge efter uge præsterer at overraske mig – uanset hvilken karakter eller hvilket system vi spiller i.

I morgen vender vi tilbage igen, hvor vi skal snakke om de historier, som gruppen fortæller om min karakter. Hvis du har en fed historie om en anden spillers karakter, kan du jo passende lige skrive om den…enten her, eller et-eller-andet sted på nettet!

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

2 kommentarer til “Fame til de andre – #rpgaday 4”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s