Hvad de andre siger – #rpgaday 5

Vi er nået til femte dag i #rpgaday 2016. Efter nogle rimeligt dårlige spørgsmål var jeg glad for at kunne rose andre (og ikke bare mig selv) i går – og i dag er det et spørgsmål, jeg glæder mig til at komme omkring. Jeg får nemlig lov til at give teten videre til en anden.

What story does your group of players tell about your character?

Gnarf – endnu en dag med de her “se mig”-emner…jeg er ved at være småtræt af dem. Det begynder heldigvis snart at hjælpe med dem. Nok brok, nu kigger vi på dagens emne!

Jeg har (som nævnt tidligere) en 4-5 rollespilsgrupper, der mødes hver måned. Jeg valgte her gruppen, der har kørt i længst tid – min Vampire gruppe. I stedet for at skrive hvad jeg tænker, de siger om Seasmus O’Flannigan, politisk aktiv Gangrel i København – bad jeg en af de andre spillere samt vores spilleder om at chippe ind.

Lad os starte med vores tidligere nemesis, nu kind-of-ally, Gregor Muscovi (via vores Storyteller, Dina):

cd000a4c7407a6db3cfabce3049a4dfd
Gregor “spilles” i vores kampagne af Aaron Stanford.

Af hvad der essentielt er en Caitiff at være er Flanigan meget Camarilla; skønt det ville være passende og langt mere effektivt at indføre voulderie med sit pack – undskyld – ‘team,’ lader han være.

Når det er sagt er han en vampyr der tager stolthed i sine klan-givne gaver uden at lade sig binde fast af hvad andre forventer af en af hans slags. Med bedre opdragelse og en fast hånd i en ung alder, ville han have været værd at samle på. En skam…” – Gregor Muscovi, klan Tzimiche. (oversat fra russisk)

 

 

Gruppens anden spiller, Ina, har også givet sit besyv med via sin karakter Claudette L’Autre, at klan Malkavian:

“Kære den entitet der styrer Seamus’ valg.

Seamus er den mest velopdragende Gangrel jeg kender. Han er høflig, velovervejet og det meste af tiden slet ikke så Gangrel som de andre. Men han har lært mig at snakke med dyr og han er min ven.

Jeg bliver nogle gang lidt nervøs for hans evne til at vælge hvem der leder ham. Hvad gør han når vandet ikke kan holdes tilbage mere og oceanet stiger over sine breder. Kan han så hjælpe mig eller vælger han at drukne for loyalitet?”

Det var ordene for denne gang. Vær med i morgen, hvor vi skal snakke om velgørenhed (I guess). Husk også at læse Mortens bidrag om #rpgaday – i dag kan du læse om, hvorfor Morten også er træt af de her emner.

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

2 kommentarer til “Hvad de andre siger – #rpgaday 5”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s