Fejltolkning – #rpgaday 21

#rpgaday er tilbage med endnu et indlæg i månedens føljeton om rollespilsspørgsmål, som alverdens nørder svarer på overalt på nettet. I går var vi forbi emnet om svære regelsystemer, jeg har lært – men i dag vender vi snuden mod et nyt emne…nemlig:

What was the funniest misinterpretation of a game rule in your group?

Bum bum…den er svær. Jeg er ikke sikker på, at jeg har et godt svar på det her spørgsmål? Udover at vi er tilbage til et af den type spørgsmål, der keder mig (dem, som Morten så fint kalder “Man skulle have været der”-spørgsmål), så kan jeg reelt ikke huske en situation, hvor en misforstået regel har givet et reelt “sjovt” resultat.

Enten ender det som oftest med bladren i bøger, mens spiller og spilleder debaterer, hvordan en formulering skal tolkes (Prøv at se her, der står altså ‘may roll‘, så derfor behøver jeg ikke…) eller ganske simpelt en aftalt om, at fra næste session gør vi det rigtige…eller i få tilfælde har vi skruet tiden 20 sekunder tilbage, så man ikke tager et livsfarligt valg ud fra begrundelsen “Jamen, det her har 99% chance for at lykkedes”.

Det var dagens ikke-svar. Har du et bedre svar end jeg? Så del det et sted på nettet med hashtagget #rpgaday. I morgen vender bloggen her tilbage med svaret på det evige spørgsmål… hvornår sker tilfældige ting så ofte, at de ikke er tilfælde mere?

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

One thought on “Fejltolkning – #rpgaday 21”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s