Snyd! – aka. den dag, jeg valgte et andet emne – #rpgaday 23

I dag er endnu en af de der dage for #rpgaday. En af dagene med “Man skulle have været der spørgsmål”. I går var det en snak om random events, og i dag er spørgsmålet:

Share one of your best ‘Worst Luck’ stories.

Men glem det. Jeg gider ikke svare på det. Det er et dårligt spøgsmål. Men vent, gå ikke! #rpgaday-folkene har dog tænkt så langt, at ikke alle har svar på alle spørgsmål, og har derfor en lille flok ekstra-spørgsmål, man kan tage som man vil. Derfor snakker vi i dag om:

How does your group like to start a session?

Jeg tager her eksemplet fra Vampire-gruppen, da det er den eneste gruppe, der har et decideret “ritual” for hvordan vi starter vores spilgange.

Få Mobil’et færdig

Det første vi gør, er at få pakket vores telefoner væk. Det involverer som oftest lige 5 minutter, hvor folk panik-svarer beskeder, hurtigt tjekker Facebook, får smidt telefonen på lydløs og hvad der ellers lige mangler

Recap fra sidst

Vi har i gruppen en “dagbog” vi skiftes til at skrive i. Den læser jeg op fra, når mobilerne er pakket væk. Vi tænder for vores temasang (Dysphoria af danske MOTH), jeg sænker tonelejet og starter med “Previously…on Vampire”.

Så er vi i gang

Og så er vi ellers klar til at spille. Karakterne er fundet frem, sådan rent mentalt, men jeg læser, og vi gør klar til en lang dag med vampyrer, gotik og angst i Københavns gader.

I morgen er bloggen her tilbage, med en snak om gaver! Samme bat-blog, samme bat-tid!

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

2 kommentarer til “Snyd! – aka. den dag, jeg valgte et andet emne – #rpgaday 23”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s