Andre hobbyer – #rpgaday 26

Velkommen tilbage til #rpgaday, hvor vi i dag skal fortsætte med at svare på spørgsmål omkring vores rollespilshobby. I går snakkede vi om hvordan jeg laver en god karakter. I dag vender vi snakken mod andre ting end rollespil; vi skal nemlig snakke om…

What hobbies go well with RPGs?

At folk kan finde ud af at læse regler, gør sig generelt ret fint med rollespil – det kan være brætspilsregler, lærebøger fra en uddannelse, lovtekster…basalt set alt, der kan tangere et teknisk stykke tekst.

Hvis folk interesserer sig for film, computerspil, bøger, tergneserier og den slags er det nemt at få et fælle sprog, der har en bred referenceramme. Det kan være i beskrivelser, spilleder bruger (“Som I træder ind i rummet zoomer kameraet direkte ind på liget i den anden ende af rummet”) til en bred referenceramme, når ting skal forståes (“OK, verden er gået under i en atomkrig. Hvor slemt står det til? Er det Fallout med ørkener alle vegne, eller mere I Am Legend hvor naturen har overtaget igen?”).

Generelt er det vel nærmest kun meget fysisk aktive hobbyer, der ikke direkte kan hives ind i bord-rollespil. De kan til gengæld hives ind i live-rollespil, så… er der nogle hobbyer, som ikke går godt med rollespil?

Kender du en hobby, der ikke går godt med rollespil? Så giv endeligt lyd herunder, for jeg kan ikke lige komme i tanke om noget. Vi vender tilbage i morgen, hvor der skal diskuteres mystiske situatione og steder, jeg har rollespillet.

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

One thought on “Andre hobbyer – #rpgaday 26”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s