Julekalender på vej!

Vi nærmer os me hastigt skridt den første december. Ligesom sidste år vil jeg i år lave en julekalender – men i modsætning til sidste år bliver det i år ikke en tegneserie, men i stedet en række Tekstindlæg på bloggen. 

Sidste år kørte jeg en julekalender-tegneserie om brætspil, og det var sgu ret sjovt. Men i år vil jeg lave en rollespils-julekalender. Kalenderen kommer til at handle om de ting, jeg gerne vil tage ud  af rollespil og ind i vores verden. Min julekalender kommer til at hedde: 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

“Høhø, jeg vil vædde med at Charisma og Intelligens må være ret højt på den liste,” hører jeg dig sige. Men nej – jeg mener mere overnaturlige og i se fleste tilfælde direkte magiske evner. Og lur mig, om jeg ikke også får en snas hjælp fra det danske, store nørdeblogland til mit projekt?
Jeg glæder mig til at komme i gang. Kan jeg finde på 24 forskellige evner? Ses vi den 1. december? Bliver det jul i den gamle postgård? Alt dette (og meget mindre) i… 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending). 

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

2 kommentarer til “Julekalender på vej!”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s