5. december – Igni [Julekalender]

Computerspil kan også være rollespil – selvom det er noget helt andet. I dag kigger jeg på The Witcher 3 – hvis du synes, det er snyd; jamen så OK. Vi ses i morgen!

For alle jer andre? Velkommen tilbage til  24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

The Witcher er oprindeligt en polsk bogserie af Andrzej Sapkowski (og hedder så Wiedźmin på polsk). Jeg har stiftet bekendtskab med serien gennem computerspilsserien af samme navn; specielt The Witcher 3 har jeg lagt mange timer i efterhånden.

I The Witcher har du en evne som hedder Igni. Igni lader dig SÆTTE ILD TIL TING!

igni
IIILD! AAAHAHAHA! ILD ILD ILD!

Ja, det er 100% ment som en angrebs-formular; The Witcher-serien er rimeligt action-fokuseret. Men Igni kan også bruges til noget andet, og noget mere afslappet: At tænde stearinlys (og bål, for den sags skyld).

Som ikke-ryger er det altid en udfordring at finde en lighter eller nogle tændstikker, når man gerne vil tænde et stearinlys i vinteraftnerne. Med Igni kan jeg basalt set bare knipse – og så er der tændt lys.

Eller hvad med om sommeren? Jeg tænker på den evige dans, når grillen skal tændes. Jeg vil mene, at når Igni kan bruges til at tænde et bål, må den også kunne bruges på grillkul: Snart er Grillstarteren ligegyldig!

Kan du finde på flere praktiske måder at bruge Igni på? Har du måske en drilsk pejs? Eller noget helt andet? Giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

Ses vi?

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

One thought on “5. december – Igni [Julekalender]”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s