7. december – Miracle Cure [Julekalender]

Man kan kun blive lidt kuldret af det der julekalender. Dag ind og dag ud, tænker man over de der 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending), samtidigt med at der er glad julemusik rundt om en. I går var jeg så sød at hjælpe mine venner med at flytte – efterhånden kan jeg altså godt lige bruge en mundrenser fra noget rigtig uhyggeligt.

kigger på hylden

Næh, er det horrorrollespillet Dead of Night? Lad os se, om ikke du har en evne, jeg kan hygge mig med…


dead-of-nightDead of Night er et af de rollespil, der har stået på min hylde meget længe. Jeg har fået mine fingre i en signeret udgave fra Fastaval Re-allocation project nogle år tilbage, men desværre aldrig fået det spillet, men kun læst. Det lyder som et sjovt lille B-films gyser rollespil – men i sidste ende ville jeg nok hellere spille Dread, hvis jeg skulle spille mere B-films rollespil. Vil nogen have mit Dead of Night?

Nå, men tilbage til julekalenderen: Evnen, jeg har fundet fra Dead of Night, hedder Miracle Cure. Det lyder som en healing-evne, og selvom den slags kunne være rart, har Miracle Cure faktisk en noget anden effekt: Du har altid lige dén der ting, vi har brug for. Ellers kan du nemt lave den.

Skal vi bruge en boltsaks? Jeg har en i rygsækken.
Alle vores telefoner er løbet tør for strøm? Ingen problemer, jeg laver lige en oplader ud af den her ledning.
Har vi ingen julepynt? Jamen, så laver jeg da bare lige et julehjerte!

Det virker rimeligt praktisk at være så fiks på fingrene, at du altid lige kan lave det, du mangler (hvis du ikke allerede har det i tasken). Har du stået i en situation, hvor den slags ville være smart? Giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

2 kommentarer til “7. december – Miracle Cure [Julekalender]”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s