10. december – Feral Strength [Julekalender]

Så er det tid til 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending). Hvor vi vi generelt har været forbi en masse rollespil i nutiden og endda lidt computerspil, skal vi i dag tilbage til godt gammeldags rollespil – faktisk rollespil fra for lang, lang tiden – i en galakse langt, langt borte…

1280px-star_wars_logo-svg

Der har været mange Star Wars rollespil gennem tiden, men spillet vi kigger på i dag er Fantasy Flight Games’ Edge of the Empire fra 2013. Der er mange Star Wars evner, som kunne være praktiske – glemte du at lukke køleskabet? Så brug et let Force Push på at lukke det! Men der har jeg allerede Mage Hand. Er dit barn ikke træt? Vink med hånden og: “Du føler dig meget træt”. Men vent – det har jeg også andre evner til (uuuhh,  forshadowing!).

Måske man skal kigge væk fra Force Powers (meget passende, når nu Edge of the Empire ikke handler om The Force). Ja, ok – jeg har det! Feral Strength! Hvad gør den? Tjaeh, den giver dig i rent spil-mæssige termer automatiske succeser på dine styrkeslag.

flyttemand-flyttekasse
“Efter jeg fik Feral Strength, blev mit arbejde til en leg!”
I virkeligheden? Bliv stærk, uden at gå i fitness! Win/win! Flyt sofaen, når der skal støvsuges? Ingen problemer! Du skal flytte fra fjerde salg? Tjek, den klarer jeg! Med Feral Strength er alle de trælse styrke-opgaver ingen problemer, for jeg får automatisk succes, når jeg vil løse opgaven! Juhuuu!

Kunne du bruge Feral Strength til noget mere interessant? Så giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s