15. december – Iron Stomach [Julekalender]

I går spillede jeg rollespil – nærmere betegnet næste session i vores Exalted 3rd Edition-kampagne. Og lur mig, om et kig på mit character sheet ikke gav mig en idé til endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending). 


Exalted kan nok bedst beskrives som et rollespil, der udforsker den verden, vi kender fra kinesiske Martial Arts film. Tænk Crouching Tiger, Hidden Dragon – bare endnu vildere. I sine tidligere udgaver handlede spillet samtidig om den verden, som er den “mytiske fortid” til World of Darkness’ “gotiske nutid”. Hvorvidt det stadig forholder sig sådan er jeg i tvivl om, men det er en sjov ting at have i mente, når man er en WoD-nørd som jeg. 

Men hvilken evne fandt jeg i Exalted? Er det vilde ting som at kunne hoppe på tredje sal, fra gadeplan, uden tilløb? At have en magisk sten, der beskytter alle hjem der pt. har børn eller sovende mennesker – i en radius af 3 km?

Næh.

Iron Stomach er evnen, jeg gerne vil have fingrene i. Evnen gør, at din mave bliver meget mere hårdfør, og du derfor kan spise nærmest hvad-som-helst uden nogen negative bieffekter. 

Som en person, der oftere end jeg ville ønske det, har fået en dårlig-mave-oplevelse efter en pizza eller en omgang stegte nudler, ville Iron Stomach give mig mere mod på at prøve mærkelig street food af…

Samtidig vil jeg tro, at evnen teknisk set vil beskytte mig mod mavedelen af tømmermænd? Men der vil jeg lade være op til spilleder…

Hvad med dig? Ville Iron Stomach være noget for dig? Giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending). 

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

One thought on “15. december – Iron Stomach [Julekalender]”

  1. Jeg skal nok være ærlig at sige, at det ikke ville være mit første valg af Charm fra Exalted. Men der er da nok nogle, der kunne tænke sig at have den i forbindelse med al den gode julemad.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s