17. december – Detect Object [Julekalender]

Dagens udgave af 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending) ankommer senere end venligt; bl.a. grundet en omgang sygdom. Men vi når det alligevel. 

Dagens evne kommer til os fra Shadowrun – rollespillet om den noget cyberpunkede fremtid, hvor store firmaer styrer alt i samfundet…nåh ja, og så er magien vendt tilbage til vores verden, så orker, elvere, dværge, drager og alt-muligt-andet er blevethverdagskost.


Dagens evne er Detect [Object] og lader dig ganske enkelt lede efter en genstand, som er indenfor rækkevidde af dine sanser – og HEY PRESTO – du ved hvor den er.

Ikke længere spilde tid på at lede efter de nøgler, du har smidt et sted i lejligheden. Den der opskrift, du lige skal bruge – den var jo lige derovre. Din oplader? Ja, den har du lagt i skuffen.

Jeg synes i hvert tilfælde, at det ville gøre, at en slap for en masse spildte minutter i min hverdag. Men hvad med dig? Ville du få noget godt ud af Detect [Object]? Giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s