19. december – One-Liners [Julekalender]

Så ramte vi sidste mandag inden jul – og vi er inde i sidste uge med 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

I dag bliver det noget med ananas i egen juice; så er du advaret. Vi skal nemlig i gang med det rollespil, jeg skrev sammen med min kone til Fastaval 2015: Dødbringende Vinger.

Dødbringende Vinger er en hyldest til 80’ernes action-eposser som First Blood, Commando og andre, lignende actionbrag. I scenariet har vi lavet en mekanik, som handler om ordspil: Når du kommer med et ordspil om noget, du lige har gjort, bliver du bedre til den næste ting, du gør.

Og enhver undskyldning for at vise Felix Perriers Awesome artwork, er en god undskyldning!

Som en smed af virkeligt dårlige jokes, er den her evne lige i mit wheelhouse. Jeg kan kun forestille mig, hvor mange “tøhø”-jokes jeg kan komme med om dagen, for at gøre den næste ting, jeg render rundt og laver, endnu nemmere at få ført ud i verden.

Det eneste minus ved den her evne er, at der er en overvældende chance for, at alle folk omkring mig bliver trætte af at høre på mig. Hmm…Men det er de nok i forvejen. Jeg æder den sgu – det her er en evne, jeg gerne vil holde fast i.

Bliver du nemt træt af dårlige ordspil? Så træt, at evnen her er en dårlig idé? Giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

One thought on “19. december – One-Liners [Julekalender]”

  1. Min yndlings fra scenarier er stadig
    “Filmen er dårligt klippet, så jeg har pludselig en kniv i hånden” Ikke så meget et ordspil, men i sandhed en hyldest til 80-B-film

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s