21. december – Skeletal Fluidity

24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending). Det er den julekalender, du læser nu. Velkommen til!

Vi har været forbi mangt et univers i årets julekalender – og i dag skal vi til et univers med rumskibe, mærkelige væsner, umulig teknologi og… privatdetektiver? Dagens evne kommer nemlig fra sci-fi systemet Ashen Stars.

Ashen Stars er noget så særligt, som et klassisk noir-detektiv system (Gumshoe hedder systemet, der bl.a. også bruges i Nights Blackest Agents, Trail of Cthulhu og Bubblegumshoe), men sat i en science fiction setting. Gumshoe systemet er ret fint, men om det fungerer som science fiction er jeg stadig i tvivl om.

Skeletal Fluidity er til gengæld en evne, jeg ved at jeg kunne bruge i mit daglige liv. En del af mit daglige arbejde foregår på et lager, hvor der til tider ikke er meget plads, hvis man skal om og hente et produkt, der ikke ofte bliver brugt. Jeg har selv et kg eller 40 for meget på maven, og den der mave kan derfor være noget besværlig at få igennem de smalle steder. 


Skeletal Fluidity lader mig “mase mig” flad, så jeg kan komme igennem steder, hvor der ellers ikke ville være plads. Voila!

Men det er ikke kun på arbejde, sådan en evne kan være nyttig. Har en klovn parkeret sin bil alt for tæt på din? Åbn døren på klem, og du kan stadig komme ind. Og der er med garanti masser af steder i dit liv, det med at kunne ind smalle steder er praktisk – men hvad ville du gøre med sådan en evne? Giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med endnu en af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s