23. december – Revive [Julekalender]

Jeg ved det, jeg ved det – overskriften får det til at lyde som om, at jeg vil til at genoplive de døde. I virkeligheden handler dagens udgave af 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending) om noget helt andet: madspild. 

Dagens evne, Revive, kommer fra indie-rollespillet Witch, som jeg samlede op på Spiel-messen i år. Spillet er tydeligt inspireret af World of Darkness, men er i virkeligheden mere “lyst” – forfatteren beskrev det mere som World of Light, hvor man altså spiller hekse, der har det fedt pga. deres evner – og ikke, som i WoD, spiller folk der generelt angster over alting. 

Revive er en såkaldt Cantrip, som er noget af det første man lærer, som heks – ganske som Cantrips i D&D – og Revive er forbeholdt spillets druider. Med Revive kan man genoplive døde planter – og det er virkeligt noget, der kan give mening i min hverdag! 

Hvem har ikke prøvet at stå med køleskabet fyldt med grøntsager, og så, PUF, er en hel pose med gulerødder pludseligt blevet dårlige? Med Revive er det ingen problem, vi genopliver da bare lige alle grøntsagerne og er igen på vej til en dejlig råkost. 

Har du lovet din nabo at vande blomster, mens de er på ferie? Ja, ja – men så rendte tiden pludselig fra dig. Gode råd er dyre… Indtil du bruger Revive, og alt er igen godt!

Kan du komme på andre tidspunkter, Revive kunne give mening for dig? Giv lyd et-eller-andet sted på nettet. Jeg er tilbage i morgen med den sidste af de 24 evner fra rollespil, jeg godt gad have i den virkelige verden og hvad jeg ville bruge dem til (bedre navn pending).

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s