Beacon Hill High: Episode 2 – The Concert [Monster Hearts]

Velkommen tilbage til andet afsnit af Monster Hearts-kampagnen Beacon Hill High. I første afsnit lærte vi vores karakterer at kende, og fik sat lidt konflikter i gang mellem spillernes karakterer og heppekorspigerne i klassen.

I andet afsnit (hvor der virkeligt sker meget – undskyld for det noget lange indlæg) springer vi direkte frem mod den koncert, vi etablerede i sidste afsnit, skulle foregå fredag aften. Eller, vi starter faktisk ved forfesten…

Hjemme hos Sharona (som alle tror bor hos sin mor, der sjældent er hjemme), er gæsterne så snart begyndt at dukke op til forfesten. Der er naturligvis Ghoulen Sharona, som allerede er hjemme. Annalee, heksen, er en af de første gæster – hun står udenfor og ryger, da Susie – The Chosen (tænk Buffy) dukker op. Kort tid derefter kommer Damien, The Infernal, som har en pagt med en dæmon, og spillerkaraktererne er fuldtallige. Der mangler lige et par stykker – nemlig vores guitarist, Lloyd og vores trommeslager, Ling Peng…og hendes kæreste, Ethan.

På det fysiske spillebord har vi lagt en ordentlig stak lakridspiber, som vi hurtigt beslutter symboliserer joints. Med andre ord, vil du spise lakridspier, må din karakter ryge joints. Der går hurtigt sport i at få Susie, som er mægtig uskyldig og altid klædt i lyserød, til at ryge joints med os andre. “Nu er det vel ikke alkohol, vel?” spørger hun usikkert – og nej, det er i hvert tilfælde ikke alkohol.

Lakridspiber

Efter at have fået Susie til at ryge Hash, er det makeover tid for Susie. Alle de andre karakterer er hhv. Emo eller Punkere, og Susies meget lyserøde enhjørningesweatshirt ødelægger totalt de andres stil. Heldigvis har Sharona en god portion mere eller mindre (mest mere) slutty kjoler i skabet, som hun lokker Susie ned i.

På vej mod koncerten, begynder Annalee at lægge mærke til, at Damien og Susie har et godt øje til hinanden, uden nogle af dem rigtigt tør gøre noget ved det. Derfor beslutter hun sig for at lege Kirsten Giftekniv, og hver gang hun har en af dem alene i løbet af aftenen, gør hun sit bedste for at skubbe dem sammen. Hvad hun ikke ved er, at Sharona og Damien allerede har haft noget kørende. Det er ikke vigtigt endnu, men i løbet af de næste par afsnit kan det godt ske, at det har en betydning…

På Cemetarium

logo
Cemetarium i den virkelige verden, er åbenbart et hjemsøgt hus i USA. I Beacon Hill High er det en bar i nordlige Canada.

Koncerten bliver spillet på det lokale spillested, Cemetarium, som ligger lige ved siden af den lokale kirkegård. Alle karaktererne er for unge til at kunne få alkohol her, men der er en aftale med bartenderen om, at når man bestiller en “Cola” er det “Rom og…” – og det samme gælder resten af drikkevarene; (Gin og…) “Tonic”, og så videre. Det skaber et kort øjebliks forvirring, da Susie bestiller en Fanta, men den bliver spiket godt op med tequila, så uskyldige Susie får sig en…munter aften.

Koncerten starter, og alle er glade. Slime Pixies, som Damien og Annalees band hedder, er opvarmning for et lokalt band, som har et hit på radioen i øjeblikket. Midt under koncerten, er der et længere mellemspil, hvor Annalee hiver Susie op på scenen; Annalee er en heks, og hvis hendes formularer bliver brugt samtidig med at hun kan forarge nogen seksualt, er det nemmere at kaste formularen – så hun begynder at bundsnave Susie (afsnittet burde i virkeligheden hedde “Stakkels Susie”, når man tænker tilbage på det…) midt på scenen.

Rent regelteknisk har man i Monster Hearts en mulighed for at tænde andre – det er et terningerul, ligesom så mange andre. Jeg, som spiller Annalee, fejler mit rul, så Susie er ikke med på legen, og hopper hurtigt ned af scenen. Men hvis mit rul havde været en succes, havde Susies spiller ikke haft så meget at sige; så var Susie blevet tændt. Sådan er livet som Teenage Monster desværre nogle gange.

Men hele grunden til, at der skal kastes magi, er jo netop, at i første afsnit havde heppekorspigerne været virkeligt lede mod Susie – og nu vil Annalee have hævn over dem! Hun kaster derfor en trylleformular som, og jeg citerer fra reglerne, giver heppekorspigen “menstruation (…) by the bucketful“. Ouch. Desværre rulles der endnu engang ikke tilfredsstillende på terningerne, og Annalee får derfor SELV sin menstruation – lige der, på scenen. Hun løber på toilettet for at klare den situation, og pludselig står bandet uden forsanger.

For at gøre en akavet situation komplet, vælger Susie at bruge sine akrobatiske evner til at danse en heppekors-dans, mens bandet (uden forsanger) kaster sig ud i et cover af Smells like Teen Spirit.

crowd-1129966_1280

Mens alt dette har stået på, har Sharona været nede på dansegulvet, og er blevet revet med af stemningen. Pludselig er hun dog lidt for meget revet med af stemningen, og får øje på en stakkels gut, der er kommet til skade under dansen. Sharona er en ghoul, og skal spise menneskekød for at klare sig…og det er altså nu, at hun er sulten. Hun slæber derfor den stakkels gut udenfor i en baggyde, hvor hun slår ham ned, og spiser noget af ham. Resterne fra sit måltid skiller hun sig af med et ikke nærmere bestemt defineret sted i byen.

Mens koncerten med Slime Pixies lakker mod enden, er Susie kommet ned fra scenen, og Annalee kommet tilbage. Susie går mod baren, og kommer i karambolage med en fyr, der synes at Susie er lidt for dejlig. Hun prøver at stå imod, men han tager ikke et nej for gode ord – i hvert fald ikke fra en pige – og bedst, som der er ved at være optakt til håndgemæng, kommer nogle mystiske mænd, og redder dagen. De tager nemlig den unge fyr med udenfor, og alt var godt.

Efter koncerten, tager hele slænget op i baren. De er ikke 21, og må derfor ikke drikke – men de har en underhånds aftale med bartenderen om, at når bandet har spillet, må de (+ påhæng) få en genstand. Det er bare lidt on the down low, så når Annalee bestiller en Cola får hun Jack D + Cola. Susie er ikke blevet sat ind i reglerne, og bestiller en Ice Tea. Og det betyder i bartenderens vokabularium naturligvis “Long Island” Ice Tea. Kombineret med den hash, Susie har taget (lidt ufrivilligt) ender det med at hun går i gulvet…og Sharona slæber hende med hjem.$_1

Men sådan en Chosen…hun har jo sine remedier på sig. Sharona finder derfor en kniv og en stake, da hun hjælper Susie i nattøjet. Og hun freaker ud – hvad er det for en veninde, hun har slæbt med hjem!? Sharona gemmer Chosen-remedierne, og går så småt i seng.

Næste Morgen

Dagen efter, er Sharona stadig rimelig presset over hendes nye venindes valg af volds-redskaber. Hun ringer derfor efter Annalee og Damien, for at få en snak om Susie, og hvad hun mon er for en type. Mens de to er på vej, vågner Susie, og er helt forfjamsket. Hun har det dårligt (for hun har aldrig prøvet tømmermænd før), og hun vil bare gerne hjem. Det får hun lov til, og umiddelbart efter hun er gået, dukker de to andre op.

Efter Sharona forklarer om de fine våben, tager Annalee en kigger på dem. Hun fortæller de andre, at hun måske vidst nok lidt er en heks, og derfor kan se ting og sager. Hun forsøger at kigge på tingene – og endnu engang ruller jeg for dårligt, så jeg ikke får en succes. Det, Annalee ser, er lys, som kommer fra tingene. Lys, der blænder hende – og lys, som pludselig eksploderer ud fra tingene, og vælter de tre omkuld.

Noget omtumlede må Damien og Sharona indrømme, at Annalee måske kan noget – men de tror stadig ikke rigtigt på at Annalee er en heks. Hun kaster derfor en formular på Sharona, som gør, at hver gang Sharona lyver, kommer der en forfærdelig hyletone for hendes ører. Og det er her, Susie ringer, for at spørge om Sharona har set hendes … ting, hun glemte i går.

Det korte af det lange er, at Susie kommer og henter sine ting – sin stake og sin kniv. Sharona prøver at lyve nogle gange, men knækker nærmest sammen i smerte, pga. den høje hyletone for hendes ører. Da Susie har fundet sine ting, sidder Damien og Annalee foran TV’et, hvor en nyhedsrapport afslører, at der er forsvundet 2 unge mænd fra The Cemetarium – og billederne afslører, at den ene er ham, som Sharona spiste…og den anden er den ugne mand, som Susie næsten kom op at toppes med. Derudover er en cheerleader indlagt med blodtab, men det har vidst ikke noget med det andet at gøre (Nej, for det var Annalees trylleformular, der kom i spil der).

Og her, mens Susie løber ud for at undersøge (med Damien i hælene), bliver Annalee tilbage i lejligheden for at passe på Sharona, som har noget så ondt i sit hoved.

Fade to black. Credits.

Og det var så det…

Dette var en spilgang, hvor der skete rigtig meget – men ikke rigtigt var så meget drama. Det får vi dog gjort noget ved næste gang, hvor Annalee bliver ved med at prøve at skubbe Damien og Susie sammen… med en arrig Sharona i midten!

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s