We Three Kings [Oprør i Mutiara Gondok 10]

Nu er det tid til endnu en omgang Exalted. Sidste gang havde vi igen travlt med at få styr på vores liv efter balladen ved den kommende fyrstindes hyldest-parade – og det er noget af det samme, som sker i denne session.

Men inden selve sessionen gik i gang, bad Gamemaster Elias lige os alle tage en snak om, hvad vores karakterer gerne vil opnå:

  • Smugleren Arthit vil gerne mere ind i byens politik og få mere indflydelse
  • Mestertyven Murasa vil gerne finde et nyt hjem, da hendes båd er blevet meget udsat på det seneste
  • Snigmorderen Phra har travlr med at prøve at få fingrene i nogle af fystemoderens hår. Og hvis han kunne få fat i nogle hår fra spionmesteren, ville det heller ikke være værst. Hår kan nemlig bruges til alt muligt magisk…

Vi starter sessionen med en fortælle-scene, hvor vi på skift fortæller, hvorfor det går rigtig skidt i handelskvarteret for tiden:

  • Hvor prinsessens øgle væltede efter paraden, er der stadig vrag og ruiner. Der er huller i vægge, væltede mure og andet skidt alle vegne.
  • Gadens børn tigger pantersoldaterne om mad, nu hvor templerne ikke længere får ressourcer til almisser.
  • Nogle folk er begyndt at samle deres ressourcer sammen, for at hjælpe hinanden.
  • Strandede sømænd, som normalt ville sejle videre, er fanget, da bydelen er lukket. De er nærmest blevet til en form for mobile bander.
  • Skibene, som er fanget i havnen, er begyndt at have problemet med at deres last rådner.

Da vi starter med at spille, er vi hos Arthit, som denne morgen er i Muskathallen, hvor han holder øje med handlerne. Han beslutter sig for at få en tur langs havnen, for at se, om han kan købe skibenes halvdårlige frugt billigt.

Murasa vandrer rundt under byen, hvor hun leder efter et nyt skjulested. Hun finder en forladt kælder, under en gammelt hus. Den er spærret af, så man kun kan komme i den fra kloakken. Den er ikke decideret skjult, men er ganske forladt.

Mens Murasa genner hendes børn mod kælderen, brokker specielt Firfinger og Killing sig over manglen på mad; så de bliver sendt ud for at forsøge at skaffe noget, mens de andre bliver guidet til det nye hideout.

img_2953-2
Mon Phra finder noget hår?

Phra er på mission: Han skal nemlig ind i paladset. Derfor kontakter han sin ven, Minya, som er hofmarskal. Men da Phra skal forsøge at få fat på Minye, ruller Ole 0 succeser på sine terninger. Resultatet er, at Minye har barrikaderet sig, og ikke tør gå ud, før det bliver mørkt.

Ovre hos Murasa vender Firfinger og Killing tilbage; og udover mad, har de hørt nogle saftige rygter. Tyven Bin-Bin fylder nemlig børnenes hoveder med historier om, at “Nu skal der snart ske noget stort i Handelskvarteret!”. Han sidder på ‘Sjosen og drikker sig mere og mere fuld, siger rollingerne. Murasa t.ager ned og besøger ham, og får sat et møde op med Bin-Bins hemmelige kontakt, som ved alt muligt

Murasa tager til Arthit for at dele nyhederne. Arthit vil gerne med til mødet, og ender med at forklæde sig (eller “slumme den”, som han siger). De mødes på den nærmeste

img_2953-1
Arthit og Murasa ser ikke øje til øje…

Torsk & The Tea (en form for Mutiara-udgave af Joe & The Juice). Alle ser hinanden lidt an, og Bin-Bin ender med at introducere Murasa  og Arthit for hans kammerat, Dachshi.

Dachshi (som vi bestemt mener, at have hørt om før – men kan ikke huske hvor) vil gerne vælte styret i byen, og indsætte “en ildsjæl, som vil Mutiara det bedste,” fortæller han. Murasa vil hellere have, at folket får en stemme, og de to modsætninger kan simpelthen ikke mødes – så således skilles de to parter.

Arthit er bestemt ikke tilfreds med Murasas håndtering af situationen, da han mener, at det ville være bedre at have en mand på indersiden af Dachshis planer.

I mellemtiden er det blevet sent, og vi er henne hos Phra igen. Han er kommet ind på paladset nu, og gemmer sig i en lang gang. Her kommer Fyrstemoderen pludseligt gående forbi, ganske som planlagt. Phra ser sit snit – nu skal der stjæles hår!

img_2953-3
Så skal der stjæles hår!

Han bevæger sig gennem søjlegangen som en vaskeægte snigmorder, og ender med at komme helt tæt på hende. Som hun går forbi et åbent vindue, tager vinden fat i hendes hår – og med en hel unaturlig mængde succeser fra Ole, får han brugt vindens bevægelse, til at klippe nogle af hendes hår af, uden hun bemærker det.

Phra går ud i natten, og er på vej hjem, da han pludselig støder på en bekendt; Chakri. Chakri er noget af en type, men ender med at invitere Phra med på “Vin og Violer” (en Mutiara-version af Cocks & Cows), hvor han vil pitche sin version af en eventuelt kommende regering.

Det viser sig nemlig, at Chakri repræsenterer Panterpartiet, som mener at adlen i byen har været alt for blødsøden i deres håndtering af al balladen ved den kommende fyrstindes parade, og de mener altså at der skal mere chili i suppen i Mutiara Gondok.

Phra ender med at tage tilbage til Muskathallen, hvor de to andre venter på ham. De diskuterer alle tre dagens afsløringer, og snakker om, hvem der mon har den mest rigtige vision for Mutiara Gondok.

Bedst som alle tre bliver enige om at gå i seng, for at sove på spørgsmålet, banker det på døren. Det er et sendebud, med et brev til os. Brevet viser sig at være fra Netras far – Netra var adelspigen, vi reddede fra at blive kidnappet helt tilbage i de første sessions af kampagnen.

Han skriver for at advare os mod de kræfter, som begynder at ulme i Mutiara Gondok. Han repræsenter nemlig et tredje parti, som faktisk helst vil opnå et fredeligt magtskifte. Han føler, vi er på samme side som ham, og han inviterer os derfor op til hans hjem nord for byen, hvor han gerne vil snakke med os….

Næste gang gør vi vores løse tråde i byen lidt mere færdige, inden vi vil på rejse nordpå. Men det var alt for denne gang; der er simpelthen ikke mere for dem 25-øre!

Advertisement

Udgivet af

brichs

Bare en glad nørd

2 kommentarer til “We Three Kings [Oprør i Mutiara Gondok 10]”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s